søndag den 8. august 2010

Ironman konkurrence igennem Avderød 15/8

John Bonnor har modtaget nedenstående fra landbo foreningen:

Vi skriver til dig, fordi du er bosat i et af de postnumre distrikter, der vil blive berørt af et cykelløb, og som kan medføre gener i høstarbejdet. Arrangøren af cykelløbet har henvendt sig, og vi sender denne orientering til landboforeningens medlemmere/Agrovis kunder.

Den 15. august 2010 er der et internationalt triatlon stævne i København (Copenhagen Challenge), og cykelruten går tildels også igennem Nordsjælland: Humlebæk -> Langstrup -> Lønholt -> Grønholt -> Karlebo -> Avderød -> Fredtofte -> Gunderød -> Stumpedyssevej (mod vest)
-> Kongevej (201, mod syd)

Som udgangpunkt er cykelruten spærret for anden trafik, men for de landmænd, der skal høste den dag, og som ikke kan køre ad andre veje, har arrangørerne mulighed for at bestille politi eskorte.

For nærmere oplysninger se vedlagte fil  fra Frederik Just til undertegnede. Der finder du bl.a. en pdf-fil, der viser, om du bliver berørt af cykelløbet, som foregår i perioden fra kl. 9-16.

Er der risiko for, at du skal køre med tunge landmaskiner på cykelruten den dag, vil vi opfordre dig til at kontakte Frederik Just fra Copenhagen Challenge Tlf. 3131 7030
Email: frederikjust@gmail.com

Med venlig hilsen
Andreas Höll

+++++++++++++++++++
Natur- og planteavlskonsulent
Agrovi Nordsjælland
Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 4822 5200
dir. 4822 5249

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar